Amire büszkék vagyunk

Cégünk számára különösen fontos, hogy partnereink mit gondolnak az általunk forgalmazott rendszerekről, illetve a közös együttműködésről, és, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.Alábbiakban összegyűjtöttünk pár olyan a partnereink által írt véleményt, melyekre különösen büszkék vagyunk.

 

"A Székesfehérvári Intézményi Központ, mint Székesfehérvár MJV Önkormányzatának legnagyobb intézménye a 2012-es alapítása óta használja a CT-EcoSTAT Rendszert, a SZIK folyamatos bővítései révén mostanra 8 intézmény (Szent István Király Múzeum, Vörösmarty Mihály Könyvtár, Vörösmarty Színház, Városi Levéltár és Kutatóintézet, Városi Képtár - Deák Gyűjtemény, Alba Regina Szimfonikus Zenekar, A Szabadművelődés Háza és maga a SZIK) könyvelését látja el 74 munkaállomáson. Az alap pénzügyi-számviteli funkciókon felül az étkezés térítési díjak számlázását is ebben a rendszerben intézzük.

A CompuTREND Kft. szakértő munkatársaira mind a bevezetés során, mind a mindennapi munkavégzésünk során számíthattunk és számíthatunk, ami komoly biztonságot jelent a megközelítőleg 5 Mrd Ft költségvetésű intézmény vezetőinek és munkatársainak egyaránt."

Palló Krisztina, gazdasági igazgató, Székesfehérvári Intézményi Központ

 

"A 2014. évet a kisebb intézményeinkben sikeresen lezártuk és el tudtuk indítani a 2015. évet, köszönhetően az Önök hathatós segítségének. Biztosan lesznek még megoldandó problémáink, de tudjuk hogy számíthatunk a segítségükre. 
Köszönjük az eddigi munkájukat:
Pénzügyi Osztály 
Fertőd"
 
Pénzügyi osztály dolgozói Fertőd Város Önkormányzata
 

"Szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni a gyors és hatékony segítségükért amivel hozzásegítettek, hogy a Bartók, Varázskastély,Napocska, Tündérkert óvodák részére a mai napon gond nélkül berendelésre kerülhetett az étkezési adagok.

Probléma megoldáshoz való hozzá állásuk példaértékű, jó csapat munkára vall.

További jó munkát kívánok."

Kissné Gál Anna Mária, Budafok-Tétény Budapest, XXII. ker. Önkormányzat Intézmények Gazdasági Irodája

 

Szeretném megköszönni a sok-sok segítséget amelyet Önöktől kaptam egész évben és a zárás folyamán.

Ezúton szeretnék Önöknek kívánni minden szépet és örömet az elkövetkezendőkben.

Szigeti Márta, Veritas Történetkutató Intézet

 

"Köszönöm a meghívást, hogy a múlt csütörtökön(2013.10.31) részt vehettem a 2014 évi program bemutatóján, a koncepció részletes megbeszélésén. Az eddig elkészült program logikája, kivitelezése nagyon felhasználó barát. A pénzügyes dolgozókon kívül remélhetőleg a gazdálkodók, kötelezettségvállalók munkájában nem történik jelentős változás. A beépített automatizmusok a végrehajtó személyek munkáját segítik, a hibalehetőségeket csökkentik. „Csak” nagyon jól kell a törzseket kialakítani.

A 2014-es működésről tartott előadások, a prezentációk véleményem szerint  nagyon tartalmasak  és hasznosak  voltak. Pető Dániel profi módon vezényelte a programot."

Karancsi Imréné, Bács-Kiskun Megyei Kórház   

 

„Intézményünk 20 éve dolgozik a CompuTREND munkatársaival. Együtt kezdtük az intézményi pénzügyi gazdasági rendszer átállítását kézi könyvelésről számítógépekre..." Mi tanultunk Önöktől „számítógépes logikával” gondolkodni. Kezdetben 4-5 fős CompuTRENDes csapattal rövid időn belül szoros munkatársi kapcsolat alakult ki, az idők folyamán sokat változott a cég működése, ma már egy-egy területen, például pénzügyi modul támogatásában dolgozik ennyi ember a CompuTRENDnél. Egy dologban nincs változás bármikor számíthattunk és számíthatunk a segítségükre problémáink megoldásában. Időközben felgyorsult a világ körülöttünk, a jogszabályi változások követése komoly kihívás számunka, a napi munka mellett. Megnyugtató, hogy ebben egy olyan CompuTRENDes csapattal dolgozhatunk, akik magasra állították a mércét minden szempontból, folyamatos programfejlesztésekkel követik a változásokat. A jelenlegi integrált gazdasági, pénzügyi rendszer alkalmazásával felgyorsult az információ áramlás, ami a vezetők számára óriási segítség döntéseik támogatásában. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan CompuTRENDes csapattal dolgozunk, kiknek munkáját számos fórumon elismerik, hazánk egyik legjobb rendszereként tartják számon a költségvetési szférában!” részletek

Sármai Józsefné gazdasági vezető, Fővárosi Önkormányzat, Idősek otthona


„Két éves partneri kapcsolatunk alatt egy rugalmas, gyors és pontos társra találtunk a CompuTREND Kft.-ben. Munkatársaik szakértelemmel, segítőkészen állnak szinte azonnal rendelkezésre, bármely témakörről legyen is szó..."
A korszerű technikai háttér valamint az ügyfélkapu rendszere biztosítja a bejelentések, fejlesztési javaslatok, kérések gyors és szakszerű feldolgozását, végrehajtását. A szoftverek logikusan épülnek fel, ezáltal használatuk egyszerű, könnyen tanulható, a mellékelt dokumentációk részletesek és minden igényt kielégítenek. A rugalmas szoftverkövetés és automatikus frissítések a rendszergazdák munkáját is megkönnyítik. A CompuTREND Kft. egy komplex megoldást szállít önkormányzatunk részére mind a szoftverek, mind a tanácsadás területén.” részletek
Pete Csaba Tamás, Medgyesegyházi Közös Önkormányzati Hivatal


„A programot már több munkahelyemen használtam, talán 1995 –től és valamennyi munkahelyen pontos és megbízható adatokat tudtam a számviteli rendszerből kinyerni, valamint a program felhasználó barát, tehát a kezelésének betanulása egyszerű és érthető..."
A programnál rengeteg lekérdezési lehetőség van, a lekérdezések úgy kerültek kialakításra, hogy minden nehézség nélkül meg lehet tenni azokat. A rendszer teljeskörűen lefedi a számviteli-pénzügyi rendszert. Könnyebbséget jelent benne, hogy az egyes analitikus nyilvántartások egyeztethetőek a főkönyvi nyilvántartással és automatikus az átvétel, nem igényel külön kézi könyvelést az átvétel. A program bevezetése valamennyi munkahelyemen zökkenőmentesen történt, a rendszer készítői minden problémánkhoz segítséget nyújtottak, mind az átkonvertáláshoz, mind a törzs kialakításához. A fenntartói jelentések a rendszerből bármikor kinyerhetőek, mivel egyéni paraméterezésre is van lehetőség. A programból – amennyiben a törzsadat jól került kialakításra – a vezetői információk maradéktalanul kinyerhetőek. A rendszer úgy került kialakításra, hogy a költségvetési beszámolók űrlapjai – amennyiben a törzsadatokat helyileg megfelelően vitték fel – gombnyomásra elkészíthetőek és a K11 programba betölthetőek. A CT –Ecostat rendszer valamennyi jogszabályt követ, a jogszabály változások átvezetésre és beépítésre kerülnek A hibajavítás nagyon gyors, mivel internetes összeköttetés van a rendszer készítőjével kialakítva, valamennyi munkatárs készséges és igyekszik a hibát mielőbb kijavítani. A tanácsadási szolgáltatás kifogástalan.” részletek
Csontos Györgyi, Iparművészeti Múzeum


„Sajnos én már nem dolgozom aktívan a Ecostat programban, elkerültem egy olyan intézményhez ahol egy, a költségvetésben nagyon széles körben elterjedt másik rendszert használunk..."
Ez úton szeretném kifejezni minden elismerésemet az Önök által készített programmal kapcsolatban. Míg az Ecostatban dolgozhattam 2 évig, addig is mindig nagyon jó véleménnyel voltam róla. Mióta nem dolgozom benne az jó véleményem csak tovább fokozódik!”
részletek
Bálint Edit, korábbi CT-EcoSTAT felhasználó


„2000 óta állunk szerződéses kapcsolatban a Computrend Kft.-vel mint a magyar egészségügyi ágazat piacvezető szolgáltatatójával. A több mint egy évtizedes munkakapcsolat alapján elmondhatjuk, hogy sikeres közös működésről beszélhetünk. A mindennapos működés, működtetés sikerességének a kulcsa az alábbiakban foglaljuk össze: ..."
 • Szakmai Web alapú Helpdesk
 • A bejelentések a kiemelt témafelelősökhöz érkeznek be, akik ismerik a szervezetünknél beüzemelt rendszerek informatikai beállításait, működési mechanizmunkat, ezáltal gyors és szakszerű választ tudnak adni a felmerült kérdésekre.
 • Jogszabály követés
  Az évközben, vagy év végén bekövetkező jogszabályi, vagy működésbeli változások átvezetése minden esetben határidőre megtörtént az ECostat rendszer moduljain.
 • Évzárás szakmai támogatása
  A beszámoló készítési időszakban rendszeres oktatást, fokozott rendelkezésre állást és szakmai támogatást biztosítanak részünkre az analitikák egyeztetésében, a kötelező egyezőségek fennállásának vizsgálatában, a beszámoló űrlapok és mérleg elkészítésében, ellenőrzésében. Támogatják, segítik az analitikák és a főkönyv zárását, naplók, időszakok és a pénzügyi/költségvetési év lezárását.
 • Évnyitással kapcsolatos támogatás
  A zárással párhuzamosan minden évben rendszeresen biztosítják a zökkenőmentes évnyitást
 • Évközi intézmény beolvadásokból eredő beszámolási kötelezettség támogatása
  Az elmúlt időszakban előfordult intézetünk működési szervezési változás. A konzulenseink hatékony segítséget nyújtanak az átalakulásból eredő beszámolási kötelezettség teljesítésében, záró mérlegek, kivezetések végrehajtásában.
 • Intézeti folyamatok változása
  Amennyiben Intézetünk folyamataiban, vagy szervezetében bármilyen változás következett be (pl. klinikai rendszerváltás), felmérték, hogy a változás milyen hatással van az Ecostat rendszer kialakítására, működésére. A felmérés alapján az Intézet és a partner megoldásszállító szakembereivel egyeztetve – megtervezésre és megvalósításra kerültek az általunk ideálisnak tartott új informatikai kommunikációs eljárások és beállítások. Ezeket a megoldásokat dokumentáltan és oktatást követően adták át részünkre.
 • Új vagy a meglévő lekérdezések módosítása
  Folyamatosan aktív segítséget kapunk az Ecostat „Általános lekérdező” eszközének rugalmas használatához
 • Informatikai jellegű támogatás
  • Verziófrissítések, hibajavítások és azok dokumentációjának elkészítése
  • Törzsadatok naplózásával kapcsolatos beállítások
  • Éves adattisztítás, adatmentés archiválás
  • Előző szoftver és adatbázis verziójú állományok elérhetővé tétele
  • Törzsadatok tisztításának támogatása (cikktörzs és partner törzs)
  • Folyamat felmérés, rendszerek optimalizálása
  • Adatbázis konverzió.”
részletek
Nagy István, Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet


„Utálok búcsúzkodni, de most még is kell!! 2007.decemberében ismerkedtem meg személyesen Szuhár Edittel, Miklós Évával, Kremmer Ildivel és Perédi Szabolccsal. Később telefonon megismertem Pup Mártont, Silye Pétert és a csodálatos orgánumú Horányi Györgyöt..." Először nagyon ijesztőnek tűnt a programotok, de a tudásotokkal, kedvességetekkel, mértéktelen türelmetekkel minden nehézséget áthidaltatok. Évek során sokszor telefonáltam, sokszor kértem segítséget és mindig türelmesen, kedvesen segítettetek. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy SOHA nem kaptam türelmetlen elutasító választ. Örülök, hogy ilyen csodálatos embereket ismertem meg!! Elcsépelt kifejezés, hogy “a mai világban “, de még is ezt kell mondanom, hogy a mai világban sajnos kevés ilyen ember van, mint Ti!! A Somogy Megyei Múzeumok Igazgatóságának más lett a fenntartója és a pénzügyi dolgozókat áttették az Agorába (engem is). A Város más programot használ, ezért a könnyes búcsúm. Sok sikert kívánok Nektek az életben! Nagyon sok szeretettel gondolok Rátok: Kozemcsák Ági.” részletek
Kozemcsák Ágnes, korábbi CT-EcoSTAT felhasználó


"A CT-EcoSTAT rendszert csak 2011 augusztus hónaptól használjuk . A program valamennyi gazdasági eseményt egy egységes rendszerben kezeli , így lehetőséget biztosit az alrendszerek közti egyezőségeknek, nem kell külön feladásokat sem készíteni. Továbbá más rendszerektől is lehet adatokat átvenni és a banki átutalások átadhatók és visszavehetők a bankrendszerből..." A program számtalan lekérdezési lehetőséget biztosit, a kódrendszerek segítségével pedig saját igény szerint lehet az adatok gyűjtését elvégezni. Mint színháznak tevékenységünkből adódóan sajátos igényeink is voltak, melyeket rövid időn belül fejlesztéssel megoldottak.. Ha valamilyen probléma adódik az gyorsan javításra kerül. A kapcsolat rendszer nagyon jól működik és mindig készségesen segítenek a tanácsadók A gyors segítséget az is segíti , hogy a mi rendszerünkbe belépve tudják a hibákat javítani., vagy megnézni a probléma okát. A program sokban megkönnyíti a munkánkat és az idő múlásával egyre jobban ki tudjuk használni a benne lévő lehetőségeket. részletek
Kádár Istvánné könyvelő, Katona József Színház Nonprofit Kft.