Kapcsolat
Kapcsolat

CompuTREND Zrt.

H-1119 Budapest, Fehérvári út 84/A.

+36 (1) 353-9650
Hírarchívum - 2014
Közzétéve: 2014. február 10.

Cégünk sikeresen és határidőre befejezte projektjét, melyben a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) számára készített adatgyűjtő alkalmazást. Az alkalmazás segítségével a GYEMSZI online módon tudja összegyűjteni a fenntartásában működő 104 intézmény által használt CT-EcoSTAT tárgyi eszköz nyilvántartásából az intézményi tárgyi eszköz adatokat.

A projekt keretében kifejlesztett adatgyűjtő rendszer elsődleges célja az volt, hogy a GYEMSZI számára létrehozásra kerüljön egy olyan naprakész adatokkal rendelkező tárgyi eszköz nyilvántartás, amely segítségével a fenntartott intézményi kör vagyona naprakészen kimutatható. Szintén a projekt egyik fontos célja volt, hogy az MNV Zrt. Felé történő jelentési kötelezettséget a GYEMSZI az adatgyűjtés és a felgyűjtött adatokat tartalmazó központi CT-EcoSTAT tárgyi eszköz modul segítségével el tudja készíteni.

 

Az adatgyűjtő rendszer kétféle módon képes működni:

 

§  Automatikusan képes, meghatározott időszakonként, feladni az adatokat a központi nyilvántartás felé. Az automatikus működés semmiféle beavatkozást vagy közreműködést nem igényel az egyes intézmények rendszereinek használóitól

 

§  A rendszer lehetőséget nyújt az adatok leválogatásának kézi indítással történő használatára. Ekkor a leválogatott adatok bármilyen adathordozón vagy e-mailen eljuttathatóak a központi rendszerhez.

 

Az adatgyűjtési rendszer websevice-eken keresztül működik, amely megoldás magában foglalja az adatkör későbbi bővítésének lehetőségét is.