Kapcsolat
Kapcsolat

CompuTREND Zrt.

H-1119 Budapest, Fehérvári út 84/A.

+36 (1) 353-9650
Hírarchívum - 2013
Közzétéve: 2013. december 10.

A 2013. harmadik negyedévében megtartott - a 4/2013. (I. 11.) (az államháztartás számviteléről szóló) Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően működő - CT-EcoSTAT rendszerrel kapcsolatos oktatásainkon eddig több mint 5000 felhasználónk vett részt.

Az oktatásokkal kapcsolatban továbbra is rendkívül nagy érdeklődés tapasztalunk partnereink részéről, ezért úgy döntöttünk, hogy 2014. január – február hónapjában tovább folytatjuk oktatás és konzultáció sorozatunkat, melynek keretében három budapesti és egy nyíregyházi oktatótermünkben folyamatosan oktatásokat és konzultációkat szervezünk.

A jövő évi oktatások és konzultációk tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy az egyes oktatások és konzultációk egy-egy adott modulra koncentráljanak és mélységében fogjuk bemutatni a 4/2013. (I. 11.) Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően működő CT-EcoSTAT modulok működését az adott szakterülettel kapcsolatban.

Az oktatásokra a korábban megszokottak szerint ügyfélkapunkon keresztül tudnak jelentkezni.

Kérjük a jelentkezéskor mérlegeljék, hogy milyen szintű oktatásra van szükségük az adott modullal kapcsolatban. Lehet, hogy azoknak a felhasználóinknak akik már régebb óta használják a rendszert, egyes modulok esetében – például a kötelezettségvállalás – kezdő szintű oktatásra lehet szüksége.

Az oktatásokat és konzultációkat előre meghirdetett időpontokban fogjuk megtartani. (Az időpontokra december 12. hirdetjük meg ügyfélkapunkon ekkortól kezdve az ügyfélkapura regisztrált partnereink foglalhatnak helyet a munkatársaik számára)

Az új időpontokat az alábbi három típusban hirdetjük meg:

1. Alapszintű modulonkénti oktatás

Az alapszintű modulonkénti oktatást azoknak a felhasználóinknak szervezzük, akik 2014-től veszik használatba a CT-EcoSTAT rendszert. Ez az oktatás részletesen végigvezet az egyes modulok használatán, megismerteti a felhasználókat a modulokon belüli és a modulok közötti kapcsolatokkal.

Ez az oktatás hasznos lehet azoknak a felhasználóknak is, akik intézménye már régebb óta használja a CT-EcoSTAT rendszert, de az adott modult nem vagy csak részlegesen használták a korábbiakban.

2. Alapszintű modulonkénti konzultáció

Az alapszintű modulonként konzultációkat olyan a CT-EcoSTAT rendszert 2014-től használni kezdő felhasználóinknak javasoljuk, akik már elkezdték a gyakorlatban is használni az adott modult.

Ez a konzultáció hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akik intézménye már régebb óta használja a CT-EcoSTAT rendszert, de az adott modult nem vagy csak részlegesen használták a korábbiakban, de most elkezdték használni a modult.

3. Konzultáció gyakorlott felhasználóknak

Ezt a konzultációt gyakorlott felhasználóinknak ajánljuk, akiknek a 2014-es használatbavétel során merültek fel kérdéseik.