Kapcsolat
Kapcsolat

CompuTREND Zrt.

H-1119 Budapest, Fehérvári út 84/A.

+36 (1) 353-9650
Hírarchívum - 2014


Közzétéve: 2014. október 27.

Cégünk sikeres CT-Medkontroll Kontrolling Rendszer bevezetést hajtott végre a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálatnál. A kontrolling rendszer használatával az Intézmény szervezeti egység, szervezeti csoport szintű és intézeti összesített eredmény-kimutatást tud előállítani a CT-EcoSTAT Rendszerben könyvelt, és a beolvasott OEP-adatokból.  Rendelkezésre állnak a szervezeti egység szintű teljesítmények, OEP-bevételek, Saját bevételek, közvetlen- és közvetett költségek, és többszintű fedezetszámítással támogatja a MedKontroll az Intézet vezetését. 

Tovább a teljes szövegre
Közzétéve: 2014. február 10.

Cégünk sikeresen és határidőre befejezte projektjét, melyben a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) számára készített adatgyűjtő alkalmazást. Az alkalmazás segítségével a GYEMSZI online módon tudja összegyűjteni a fenntartásában működő 104 intézmény által használt CT-EcoSTAT tárgyi eszköz nyilvántartásából az intézményi tárgyi eszköz adatokat. 

A projekt keretében kifejlesztett adatgyűjtő rendszer elsődleges célja az volt, hogy a GYEMSZI számára létrehozásra kerüljön egy olyan naprakész adatokkal rendelkező tárgyi eszköz nyilvántartás, amely segítségével a fenntartott intézményi kör vagyona naprakészen kimutatható. Szintén a projekt egyik fontos célja volt, hogy az MNV Zrt. Felé történő jelentési kötelezettséget a GYEMSZI az adatgyűjtés és a felgyűjtött adatokat tartalmazó központi CT-EcoSTAT tárgyi eszköz modul segítségével el tudja készíteni. 

Tovább a teljes szövegre
Közzétéve: 2014. január 27.

Cégünk sikeresen és határidőre bevezette CT-EcoVIR vezetői információs rendszerét, valamint CT-Medkontroll kontrolling rendszerét a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban.

A bevezetési projekt a TIOP-2.2.4 Európai Uniós támogatás keretében valósult meg.

A bevezetésre került rendszerek elsődleges célja a Megyei Kórház vezetésének a kórház működésével kapcsolatos információkkal történő ellátása. 

Tovább a teljes szövegre